Adrian Gâlcă - Fundatia Motivation

Alerg 10 km pentru Fundația Motivation! Susține și tu cauza cu o donație!

150 RON Donatii stranse
15% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În octombrie voi alerga la Maratonul București pentru a susține cauza Fundației Motivation și m-aș bucura să fiți alături de mine în această cursă. Eu alerg, voi mă puteți susține prin donații și împreună schimbăm vieți.

Îmi propun să strâng 1000 RON. Banii vor fi folosiți de Motivation pentru a dona două scaune rulante oamenilor care și-au pierdut mobilitatea.

Sunt oameni care au trecut prin diferite accidente (auto, moto, de înot, căderi de la înălțime) sau care nu mai merg din cauza altor probleme medicale.

Hai sa fim noi sprijinul celor care au nevoie de scaune rulante potrivite pentru a-și continua viața și a se bucura de lucruri firesti: să iasă din casă la o bere cu prietenii, să meargă la cumpărături, să meargă la job, să facă cât mai multe lucruri din cele pe care le făceau înainte de a avea dizabilitatea locomotorie.

Mulțumesc!

Mai multe despre Motivation poți afla pe www.motivation.ro.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

1 Donatii

Adrian Galca

150 RON
11 Oct 2019