Ana-Maria Brănoiu - Fundatia Motivation

Dăruiește libertate de mișcare!

526 RON Donatii stranse
52.6% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună! Numele meu este Ana-Maria și sunt alergător-fundraiser în cadrul #TeamMotivation. Anul acesta, pe 13 octombrie, voi alerga cu bucurie pentru a doua oara la cursa de semi-maraton(21km), în cadrul Bucharest Marathon, pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Am ales să mă implic activ în susținerea acestei cauze crezând cu tărie că voi reuși să conving, din lista mea de prieteni, persoane care vor și ele să se implice în a-i ajuta pe acești oameni minunați.

Cea mai importantă lecție de viață primită de la persoanele cu dizabilități a fost pozitivitatea/puterea cu care se luptă zi de zi. Ei ne pot preda oricând o lecție de curaj, voință și pasiune. Sunt o sursă de inspirație și ne oferă șansa să ne uităm la propria viață cu mai multă prețuire.

Prin donația ta putem crește numărul persoanelor care beneficiază de scaune rulante. Fiecare 100 euro strânși = 1 scaun rulant. Orice contribuție reprezintă un ajutor.


Vă invit să donați și împreună să reușim să schimbăm povești ! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

9 Donatii

Anonymous

30 RON
12 Oct 2019

Anonymous

30 RON
11 Oct 2019

Anonymous

20 RON
09 Oct 2019

Anonymous

100 RON
04 Oct 2019
Să fie cu zâmbet și cu iubire!
04 Oct 2019
Mult succes la semimaraton colega :)
04 Oct 2019
Mult succes. Admir implicarea ta în acest proiect.
30 Sep 2019

Anonymous

75 RON
27 Sep 2019