Hai cu mine în cursă și donează pentru viața activă în scaun rulant!

 

Theodor Ibănescu Fundatia Motivation

1.7% Complete
85 RON
Donations raised
5,000 RON
Target
2
Donations
142
Days left
I want to donate!

Sunt Theodor și două dintre lucrurile care mă bucură și mă motivează sunt sportul și compania oamenilor. Anul acesta am ales să le îmbin într-o provocare personală: vreau să îmi depășesc limitele, alergând la cât mai multe curse din țară, și să strâng fonduri pentru o cauză în care eu cred: viața activă în scaun rulant. Mi-am propus să număr 500 km, pe lângă antrenamentele mele, la curse cu grade diferite de dificultate, trail sau pe asfalt.

În ultimii ani, alături de prietenii mei care folosesc scaune rulante, am învățat să redefinesc ce înseamnă o competiție reușită. Ei m-au făcut să fiu mai atent la victoriile pe care le obținem în competițiile pe care le avem cu noi înșine. La fiecare vizită, întâlnire, tabără de recuperare activă sau tabără sportivă pentru persoane care folosesc scaune rulante din cauza unor accidente, am înțeles că, uneori, să treci un prag, să te așezi din scaunul rulant în mașină fără ajutor, să îți pui hainele singur - toate astea pot fi victorii. 

De multe ori, în munca mea de zi cu zi, alături de Motivation, dau peste oameni care și-au pierdut pofta de viață și dorința mea e să le readuc motivația.

De aceea, vă invit alături de mine în cursele de anul acesta! Orice victorie e mai savuroasă în echipă! Cu donațiile pe care sper să le strâng cu sprijinul vostru, al prietenilor mei, îmi doresc să schimbăm în bine viața a trei oameni. Prin venirea lor la o tabără de recuperare activă, au șansa să învețe să o ia de la capăt după accidentele pe care le-au avut.

Cred că la finalul fiecărei zile, reușita se măsoară în lucrurile bune pe care le facem pentru alții! Vă invit să vă alăturați cu o donație și să numărăm cât mai multe vieți schimbate în bine împreună! Mulțumesc!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Motivation organizează programe de recuperare activă ca să ajute persoanele ce și-au pierdut mobilitatea din cauza unor accidente să dobândească abilitățile de care au nevoie ca să se întoarcă în comunitate, active și independente. 

 

Ai o provocare sportivă individuală? Fie că vrei să alergi 500 km într-un an ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să escaladezi 5 munți, să ridici greutăți, să pedalezi sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială. Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză c

 

2 Donations

Anonymous

53 RON
Succes!
20 Jun 2022
14 Jun 2022