Anca Robu - Fundatia Motivation

Alerg 21 KM motivată de dorința de a strânge donații pentru 3 scaune rulante! Donează și tu cât ți se pare potrivit!

150 RON Donatii stranse
10% Complete
1,500 RON Target
1 Donatii
29 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni, din 2017 sunt alături de Fundația Motivation și oamenii cu dizabilități care primesc ajutorul acesteia.

Îmi place să particip la competiții de alergare pe munte sau pe asfalt și fac parte din #TeamMotivation, echipa de sportivi a Fundației Motivation, formată din oameni cu și fără dizabilități motorii.

Alergarea celor 21 de km de la Maratonul București de anul acesta va fi diferită pentru că alerg din dorința de a strange donații de 1500 lei, echivalentul a 3 scaune rulante pe care Motivation le va dona unor oameni care și-au pierdut mobilitatea în diferite accidente (auto/ de înot/ căderi de la înălțime/ etc.) sau din cauza unor afecțiuni medicale.

Pentru oamenii care nu pot merge un scaun rulant potrivit este primul pas către reluarea activităților de zi cu zi și prevenirea izolării în casă.

M-aș bucura să accesați pagina web a Fundației Motivation, https://motivation.ro/fondul-scaunelor-rulante/vieti-schimbate-in-bine/ și să citiți câteva povești ale unor copii care au primit scaune rulante potrivite vârstei, abilităților și nevoilor lor.

Dacă doriți să mă susțineți în acest proiect de fundraising personal vă rog să faceți donații, cât vi se pare potrivit. Cred că donații simbolice de la mai mulți prieteni vor #schimbapovestea a trei oameni care au nevoie de scaune rulante!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

1 Donatii

Te pup tare si apasat! Baga mare :) m/
15 Sep 2020