Fundația Motivation România

Fundația Motivation România

Fondul Scaunelor Rulante

Status: Fundraising

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

[ Show more ]

317,020 RON

Sumă:

334

Galantomi:

3037

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Copii care s-au născut cu o afecțiune medicală, tineri care au avut accidente și au pierdut mobilitatea, bunici care nu se mai pot deplasa din cauza vârstei, tuturor le donăm scaune rulante și #schimbămvieți.

Prin donațiile Fundației Motivation, în fiecare an, peste 1000 de persoane cu dizabilități își duc viețile mai departe în scaune rulante și revin la școală, la serviciu, merg la cumpărături, se întâlnesc cu prietenii, au viață socială ca fiecare dintre noi.

Ema avea 6 ani când a primit de la noi un scaun rulant potrivit dimensiunilor ei, pe care am și învățat-o să îl folosească într-o tabără Motivation. Independența pe care a simțit-o folosind singură scaunul rulant este impresionantă. La pauza de prânz, când ceilalți copii mergeau în camere să se odihnească, Ema prefera să exerseze și să descopere lucruri noi în manevrarea acestuia. În ochii ei se vedea bucuria de a putea merge singură către o jucărie preferată și de a interacționa cu cei din jur fără ajutorul mamei. 

Mihaela folosește scaunul rulant în urma unui accident prin cădere de la înălțime. „Am trecut prin negare, am trecut prin furie, am trecut prin neacceptare.” Ea povestește aici despre provocările pe care le-a întâmpinat după accident, dar și despre modul în care scaunul rulant potrivit și participarea la tabăra Motivation au ajutat-o să își ducă viața mai departe.

Fiecare 150 de EUR din Fondul Scaunelor rulante redau mobilitatea unui om care are nevoie de scaun rulant!

Susține Fondul Scaunelor Rulante cu o donație în contul galantomilor sau pe http://motivation.ro/fondul-scaunelor-rulante/!

Împreună, punem în mișcare Roțile Schimbării!