Eu alerg, tu donezi și împreună schimbăm vieți!

 

Dragoș Marin Fundația Motivation România

23.3% Complete
233 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt de mai bine de 12 ani alături de Fundația Motivation România. Atât în timpul activităților pe care le organizăm împreună, cât și în afara lor, eu și colegii mei suntem o echipă.

Lucrez cu oameni care folosesc scaune rulante, care sunt independenți și nu permit ca dizabilitatea pe care o au să le împiedice activitatea la serviciu. 

Știu că e esențial ca scaunul rulant să fie potrivit pentru persoana care-l folosește. Printre altele, am aflat la Motivation cât de important este ca dimensiunea, tipul și caracteristicie scaunului rulant să se potrivească cu nevoile persoanei care-l folosește.

Anul acesta iau startul Maratonului București, altături de #TeamMotivation, care include și persoane care folosesc scaune rulante. Dorința mea este să strâng donații care să ajute Motivation să doneze scaune rulante potivite. Odată cu ele, le redăm mobilitatea oamenilor în scaune rulante și le dăm șansa să aibă vieți independente. Ei, ca și noi, pot să conducă, să iasă cu prietenii, să-și întemeieze familii și să lucreze. Ca să funcționeze și să aibă ocazia să facă toate aceste lucruri, au nevoie de scaune rulante potrivite. 

Hai cu noi în echipa celor care schimbă vieți în bine!

Eu alerg, tu donezi și Motivation scoate oamenii cu dizabilități din izolare, cu un scaun rulant potrivit!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

6 Donații

Anonymous

53 RON
16 Oct 2018

Ilie Ionut

30 RON
09 Oct 2018

Baby

30 RON
24 Sep 2018
20 Sep 2018
20 Sep 2018
19 Sep 2018
Dragoș Marin : Fundația Motivation România
Eu alerg, tu donezi și împreună schimbăm vieți!