Dragoș Marin - Fundatia Motivation

Eu alerg, tu donezi și împreună schimbăm vieți!

233 RON Donatii stranse
23.3% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt de mai bine de 12 ani alături de Fundația Motivation România. Atât în timpul activităților pe care le organizăm împreună, cât și în afara lor, eu și colegii mei suntem o echipă.

Lucrez cu oameni care folosesc scaune rulante, care sunt independenți și nu permit ca dizabilitatea pe care o au să le împiedice activitatea la serviciu. 

Știu că e esențial ca scaunul rulant să fie potrivit pentru persoana care-l folosește. Printre altele, am aflat la Motivation cât de important este ca dimensiunea, tipul și caracteristicie scaunului rulant să se potrivească cu nevoile persoanei care-l folosește.

Anul acesta iau startul Maratonului București, altături de #TeamMotivation, care include și persoane care folosesc scaune rulante. Dorința mea este să strâng donații care să ajute Motivation să doneze scaune rulante potivite. Odată cu ele, le redăm mobilitatea oamenilor în scaune rulante și le dăm șansa să aibă vieți independente. Ei, ca și noi, pot să conducă, să iasă cu prietenii, să-și întemeieze familii și să lucreze. Ca să funcționeze și să aibă ocazia să facă toate aceste lucruri, au nevoie de scaune rulante potrivite. 

Hai cu noi în echipa celor care schimbă vieți în bine!

Eu alerg, tu donezi și Motivation scoate oamenii cu dizabilități din izolare, cu un scaun rulant potrivit!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

6 Donatii

Anonymous

53 RON
16 Oct 2018

Ilie Ionut

30 RON
09 Oct 2018

Baby

30 RON
24 Sep 2018
20 Sep 2018
20 Sep 2018
19 Sep 2018