Theodor Ibănescu - Fundatia Motivation

Fiecare zi e o ocazie să ne autodepășim și să fim mai buni!

100 RON Donatii stranse
3.3333333333333% Complete
3,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Încă un an, încă un start la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon!
În primul weekend din aprilie alerg la cursa de 10 km pentru a-mi ”bate” timpul din anii trecuți.

Pe lângă victoria în competița cu mine, îmi doresc să obțin mai mult de la cursa de anul acesta. Aș vrea să îmi aduc prietenii alături de cauza pentru care alerg - scaune rulante potrivite donate de Motivation pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. 

Lucrez alături de oameni care folosesc scaune rulante, am prieteni care folosesc scaune rulante și alerg, încă o dată, într-o echipă din care fac parte și oameni în scaune rulante. Știu, deci, că un scaun rulant potrivit le permite lor, ca tuturor celorlalți, să se bucure de viață și să facă tot ce îi interesează. 

Pentru că nu toți cei care au o dizabilitate locomotorie au acces la un scaun rulant potrivit, vă chem alături de mine să susținem Fondul Scaunelor Rulante. Fiecare donație ne ajută să creștem numărul de scaune rulante potrivite donate. 

Așa că vă rog să donați ca să aducem bucurie, mobilitate și șansă la o viață activă pentru mai mulți oameni care au nevoie de un scaun rulant!

Și anul acesta, mă ghidează aceeași convingere! Cred că la finalul fiecărei zile, reușita se măsoară în lucrurile bune pe care le facem pentru alții! 

Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și în anii trecuți!
Mă bazez pe voi toți și pentru startul din aprilie! Să facem să fie bine!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2020

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 10, ediție aniversară, va avea loc în weekendul 7-8 Noiembrie 20

1 Donatii

Ionathan Vădean-Vultur

100 RON
09 Mar 2020