Ciprian Moldovan - Fundatia Motivation

Eu alerg, tu donezi, impreuna schimbam vieti! 10 km pentru Fundația Motivation!

30 RON Donatii stranse
3% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Ciprian și pe 8 noiembrie voi alerga, pentru prima data, cursa de 10 km la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon alături de #TeamMotivation, alături de oameni care aleargă în scaune rulante.

Alerg cu dorința de a strânge donații de 1000 lei, adică pentru două scaune rulante pe care Fundația Motivation le va dona oamenilor cu dizabilități locomotorii.

M-aș bucura mult ca voi, prietenii mei, să apreciați inițiativa mea și să vă alăturați prin a face donații.

Știu de la prietena mea Ioana (care se deplasează cu scaun rulant) cât de important este să primești un scaun rulant potrivit și cum acesta te ajută să îți continui viața, după ce ți-ai pierdut mobilitatea.

Haideți alături de mine în cursa binelui! Împreună schimbăm vieți!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2020

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 10, ediție aniversară, va avea loc în weekendul 7-8 Noiembrie 20

1 Donatii

Anonymous

30 RON
Com'on Cip Art
04 Mar 2020