Cândva, cineva a făcut o faptă bună pentru tine, acum e rândul tău!

 

Ana-Maria Brănoiu Fundatia Motivation

100% Complete
1,005 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună! Numele meu este Ana-Maria și sunt alergător-fundraiser în cadrul #TeamMotivation. Anul acesta voi alerga cu aceeași bucurie, la Bucharest Marathon, pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Am ales să mă implic activ în susținerea acestei cauze crezând cu tărie că voi reuși să conving, din lista mea de prieteni, persoane care vor și ele să se implice în a-i ajuta pe acești oameni minunați.

Cea mai importantă lecție de viață primită de la persoanele cu dizabilități a fost pozitivitatea/puterea cu care se luptă zi de zi. Ei ne pot preda oricând o lecție de curaj, voință și pasiune. Sunt o sursă de inspirație și ne oferă șansa să ne uităm la propria viață cu mai multă prețuire.

Prin donația ta putem crește numărul persoanelor care beneficiază de scaune rulante.

Fiecare 100 euro strânși = 1 scaun rulant. Orice contribuție reprezintă un ajutor.

Vă invit să donați și împreună să reușim să schimbăm povești!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

12 Donații

Bravo, Ani!

45 RON
Bon courage!
14 Oct 2020
12 Oct 2020
12 Oct 2020
11 Oct 2020

Anonymous

150 RON
06 Oct 2020

Anonymous

30 RON
Succes!
05 Oct 2020
05 Oct 2020

Anonymous

75 RON
10 Aug 2020

Mihai

75 RON
Succes!
10 Aug 2020

Gabriela Gheorghe

50 RON
Reusim impreuna!
10 Aug 2020
05 Aug 2020

Anonymous

150 RON
05 Aug 2020