Alerg pentru Fundația Motivation! Susține și tu cauza cu o donație!

 

Irina Ioana Mihalache Fundatia Motivation

46% Complete
460 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alergatul nu e printre sporturile mele preferate. Cu toate astea, în 2018, când m-am înscris pentru prima dată la un astfel de eveniment, n-am știut că îmi va aduce atâta bucurie și satisfacție.

Recunosc că au fost 3 km nu foarte ușori, însă ce m-a motivat a fost cauza pentru care am alergat, oamenii pe care i-am cunoscut prin intermediul participarii mele la maraton și toate zâmbetele celor de pe margine care încurajau participanții!

Anul acesta am decis să particip din nou la Cursa Populară în cadrul Maratonului București și am nevoie de ajutorul vostru pentru a mă susține cu donații, donații care vor ajunge la Fundația Motivation și care vor ajuta la achizitionarea de scaune rulante. Aici puteți citi despre proiectele lor.

Orice sumă de bani este importantă și ajută la îndeplinirea obiectivului!

Hai cu mine! Hai să facem echipă în această cursa a binelui :)!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

8 Donații

Teo

30 RON
Go, Iri!!!!
11 Oct 2020
Succes!!!
10 Oct 2020

Cosmin

70 RON
Succes!
09 Oct 2020

Marian

100 RON
Succes!
09 Oct 2020

Simona

50 RON
Succes!
09 Oct 2020

Anonymous

100 RON
24 Sep 2020
Mult succes!
16 Sep 2020
Succes, Irina!
04 Sep 2020