Alerg pentru Fundația Motivation! Susține și tu cauza cu o donație!

 

Ioana Podeanu Fundatia Motivation

99% Complete
990 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună, eu sunt Ioana și sunt un om pasionat de tot ce înseamnă sport și mișcare.  Alergatul aș putea spune că este în top 3 activități preferate pentru că mă face mereu să îmi depășesc limitele.

Prin meseria pe care o am, sunt medic, m-am întâlnit de multe ori cu oameni cu dizabilități, cunosc bine dificultățile cu care ei se confruntă zi de zi și știu câtă nevoie au de susținerea celor din jur.

Deși sunt o proaspătă mămică, am acceptat provocarea de a alerga pentru Fundația Motivation pentru că îmi doresc ca toate persoanele care au suferit un accident și sunt acum în scaun rulant să își redobândească  independența.

Cine îmi arată că se poate? Ei bine, vecinul meu de la parter care este în scaun rulant și deși nu îl cunosc personal, este un exemplu minunat că acest lucru se poate. El conduce mașina fară probleme, merge la serviciu și se implică activ în problemele de administrație ale blocului. Să vă mai spun că în timpul stării de urgență când nu aveam femeie de serviciu și s-a vorbit ca fiecare locatar sa își facă curat pe etajul lui, el ștergea balustradele și dădea cu mopul?

Mi-am spus atunci că oamenii ca el merită tot ajutorul nostru pentru că ei ne oferă încredere și speranță într-un viitor mai frumos.

Vă cer așadar sprijinul pentru a le oferi un ajutor. Mi-am propus să strâng 1000 RON din donații. Vă invit să donăm împreună și să le dăm posibilitatea acestor oameni să își continue viața cât mai frumos deoarece mai au atât de multe de arătat și de oferit lumii.

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

11 Donații

Ilie Diaconu

100 RON
17 Oct 2020

Anonymous

210 RON
Mult succes!
15 Oct 2020
100 RON
13 Oct 2020
Succes!!
10 Oct 2020

Carmen

50 RON
05 Oct 2020

Aura

50 RON
05 Oct 2020

Violeta Diaconu

100 RON
28 Sep 2020

Anonymous

30 RON
28 Sep 2020

Daniela Badea

100 RON
21 Sep 2020

Geta Podeanu

50 RON
21 Sep 2020

Anonymous

150 RON
10 Sep 2020