Bogdan Podeanu - Fundatia Motivation

Eu alerg, tu donezi și împreună schimbăm vieți!

400 RON Donatii stranse
40% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună!

Eu sunt Bogdan și este al doilea an când particip la Maratonul București din dorința de a susține cauza Fundației Motivation.

Oamenii din jur vă pot spune despre mine că sunt un om cu simțul umorului și extrem de ambitios. Prin profesia pe care o am, sunt medic, pun pasiune în tot ceea ce fac și îmi doresc mult să ajut așa cum pot.

Îmi propun acum să alerg 10 km cu scopul de a ajuta persoanele cu dizabilități să își dobândească independența.

Dacă te-am convins, fii alaturi de mine și donează pentru o lume echitabilă în care binele meu și al tau să fie binele nostru!

1000 RON=2 scaune rulante donate de Motivation

Vă multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2020

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După an

5 Donatii

17 Oct 2020
04 Oct 2020
Ma bucur cand vad oameni tineri si frumosi la suflet si chip. Multumesc pentru sansa oferita de a da mai departe! Mult succes!
30 Sep 2020
Foarte frumoasa initiativa. Sa te tina obiceiul. Felicitari si succes!
29 Sep 2020
28 Sep 2020