ÎMPREUNĂ PUNEM ÎN MIȘCARE ROȚILE UMANITĂȚII DIN NOI!

 

Cătălin Săndulache Fundatia Motivation

13% Complete
130 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Hei!

Bine te-am găsit! Eu sunt Cătălin și pentru al patrulea an consecutiv alerg pentru Fundația Motivation la Bucharest Marathon. Anul acesta voi alerga virtual alături de #TeamMotivation în cursa de 10 km, în perioada 11 - 18 Octombrie.

Alerg pentru un Personal Best, în primul rând, în strângerea de fonduri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii din România.

Prin donația ta putem să creștem numărul celor care vor primi scaune rulante, avându-i ca exemplu pe Andrei, Antonia și pe ceilalți copii care au beneficiat în trecut:

https://motivation.ro/fondul-scaunelor-rulante/vieți-schimbate-în-bine/

Anul acesta mi-am propus strângerea și cu ajutorul tău a unei sume de 1000 Ron reprezentând echivalentul a două scaune rulante active pentru persoanele aflate în mare nevoie.

În 2019, Fundația Motivation a redat încrederea și speranța pentru o viață independentă pentru mai mult de 1000 de persoane cu dizabilități din România. În 2020, un an dificil pentru noi toți, dar mai ales pentru persoanele cu dizabilități, Fundația are ca obiectiv atingerea aceleiași cifre importante.

Pentru mine, cea mai importantă lecție de viață primită de la persoanele cu dizabilități a fost că nu au nevoie de compasiune sau de ignoranță, ci de empatie și prezență conștientă în viața societății.

Hai să le redăm libertatea de mișcare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

2 Donații

Well Done! Multa bafta!
15 Sep 2020
Împreuna punem în miscare Rotile Umanitatii din noi!
15 Sep 2020