Alerg 10 KM din dorința de a strânge donații pentru un scaun rulant! Fii alături de mine cu o donație!

 

Vlad Cornea Fundatia Motivation

100% Complete
550 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare!

Alerg din nou alături de #TeamMotivation la Maratonul București pentru proiectul Fondul Scaunelor Rulante, acela prin care Fundația Motivation donează, an de an, peste 1000 de scaune rulante copiilor și adulților cu dizabilități locomotorii.

Sunt oameni care au ajuns în situația de a avea nevoie de scaun rulant din cauza unor accidente sau afecțiuni medicale. Cu un scaun rulant potrivit aceștia își pot duce viața mai departe și își pot explora potențialul la maxim.

Prin profesia pe care o am, sunt medic, pun pasiune în tot ceea ce fac și îmi doresc mult să ajut așa cum pot.

În octombrie voi lua startul cursei de 10 KM la Maratonul București – Virtual Run. Alerg și îmi propun să strâng 500 lei. Banii vor fi folosiți de Motivation pentru a dona 1 scaun rulant potrivit, de calitat, personalizat unui om care și-a pierdut mobilitatea.

500 RON = 1 scaun  rulant donat de Fundația Motivation

Vă invit să mă susțineți prin donații!

#împreunăschimbămvieți


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

4 Donații

Bafta varu
24 Sep 2020

Anonymous

150 RON
Succes!
19 Sep 2020
Felicitări Vlad! Ești un model pt noi toți!
18 Sep 2020
Run, Forrest, Run!
18 Sep 2020