Alerg din dorința de a strânge donații pentru 2 scaune rulante! Fii alături de mine cu o donație!

 

Simona Ghencea Fundatia Motivation

10% Complete
100 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni, în Octombrie voi alerga din nou la Maratonul București, cursa All You Can Run, pentru Fundația Motivation.

Alerg și îmi doresc să strâng donații de 1000 RON. M-aș bucura să fiți alături de mine în acest mic proiect de fundraising personal. Banii vor fi folosiți de Motivation pentru a dona 2 scaune rulante.

Ca să înțelegeți mai bine de ce susțin Fundația Motivation, vă provoc să vă imaginati cum arată o zi din viața unui om care nu are un scaun rulant deși acesta este singurul mijloc prin care se poate deplasa. Eu am făcut acest exercițiu de imaginație și am decis să nu rămân indiferentă.

Gândiți-vă că sunt copii și adulți care ajung să folosească scaune rulante din cauza unei afecțiuni medicale neașteptate.

Gândiți-vă că sunt oameni cu experiență în a lucra la înălțime și într-o zi cad, își fracturează coloana și își pierd mobilitatea picioarelor, poate și a brațelor.

Gândiți-vă că pot continua cu multe exemple ca cele de mai sus.

Gândiți-vă la oamenii care au nevoie de scaune rulante ca să “meargă” mai departe! Gândiți-vă că puteți ajuta și #schimbaviața acestora.

1000 RON = 2 scaune rulante

Haideți alături de mine în această cursă a binelui și faceți o donație, indiferent de valoarea acesteia!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

2 Donații

07 Oct 2020

Anonymous

50 RON
07 Oct 2020