Alergăm pentru Fundația Motivation! Susține și tu cauza cu o donație!

 

Andrei și Roxana Cernea Fundatia Motivation

100% Complete
1,004 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

A venit momentul ca supereroul Andrei să își mărească echipa cu un ajutor, inspirând mai departe, cu motivația și determinarea lui, pe cei din jur.

În al treilea an de maraton, Andrei aleargă împreună cu mama lui tot pentru Fundatia Motivation, pentru a ajuta copiii cu dizabilități să ducă o viață mai bună.

Are nevoie de ajutorul altor supereroi să strângă suma propusă de 1000 lei.

La 7 ani, Andrei este toboșar, iubeste drumețiile, joacă tenis, pictează, inventează nave Lego și are multe animale pe care le îngrijește, dar peste toate, este un exemplu pentru mama lui, care anul acesta participă la primul maraton din viață.

Binele e molipsitor și actele de curaj se dau din inimă in inimă, asa ca arată și tu că susții copiii cu dizabilități locomotorii devenind ajutor de supererou!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

11 Donații

14 Oct 2020

Ana si Daria Grigore

50 RON
11 Oct 2020
Tudor zice : AM INCREDERE IN VOI!!! SUCCES!!! SI FELICITARI!!!
11 Oct 2020

Anonymous

155 RON
02 Oct 2020

Codrinas

150 RON
Tu esti eroul meu, Andrei! Iti multumesc ca ma inveti sa fiu un baiat bun!
01 Oct 2020

Anonymous

50 RON
Distractie placuta si felicitari pt initiativa!
26 Sep 2020

Anonymous

150 RON
24 Sep 2020

Adina

30 RON
:*
24 Sep 2020
Succes!
23 Sep 2020

Georgiana Tilvan

100 RON
Suuuper! 🤗🤗
23 Sep 2020

Lore

50 RON
Bravo!! mult succes!
23 Sep 2020