Alerg din dorința de a strânge fonduri pentru un scaun rulant! Fii alături de mine cu o donație!

 

Geo Minca Fundația Motivation România

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni, în Octombrie voi alerga la Maratonul București, cursa de 10 KM, pentru Fundația Motivation.

Alerg și îmi doresc să strâng donații de 500 RON. M-aș bucura să fiți alături de mine în acest mic proiect de fundraising personal. Banii vor fi folosiți de Motivation pentru a dona un scaun rulant.

Gândiți-vă că sunt copii și adulți care ajung să folosească scaune rulante din cauza unei afecțiuni medicale neașteptate sau din cauza unor accidente nefericite. Pentru aceștia, este foarte important să aibă scaune rulante potrivite, care să îi ajute să meargă mai departe și să-și reia, încet-încet, mobilitatea.

500 RON = 1 scaun rulant donat de Motivation

Haideți alături de mine în această cursă a binelui și faceți o donație, indiferent de valoarea acesteia!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  După analizarea situației actuale și consultarea cu autoritățile române și cu partenerii implicați în procesul de organizare, Bucharest RUNNING CLUB a luat decizia ca ediția de anul acesta a Raiffei

 

2 Donații

Felicitari!
11 Oct 2020
Felicitari pentru initiativa si mult succes!
30 Sep 2020
Geo Minca : Fundația Motivation România
Alerg din dorința de a strânge fonduri pentru un scaun rulant! Fii alături de mine cu o donație!