Alerg să strâng donații pentru un scaun rulant. Fii alături de mine!

 

Costin Frățilă Fundația Motivation România

16% Complete
80 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut! Sunt Costin și voi alerga la Maratonul București, cursa de 10 km, pentru Fundația Motivation.

Este a doua oară când particip la acest eveniment și îmi face o mare plăcere să o fac pentru un scop nobil, acela de a ajuta o persoană care și-a pierdut mobilitatea să primească un scaun rulant.

Fundația Motivation donează scaune rulante persoanelor cu dizabilitati motorii și le învață cum să le folosească pentru a putea șă-și reia viața pe care au avut-o înainte de pierderea mobilității.

Îmi doresc să strang 500 de lei, echivalentul a un scaun rulant pe care Motivation îl va dona. Uite aici info despre proiectele Motivation: www.motivation.ro.

Vă invit să donati pentru a le oferi o viață normală acestor persoane. Mulțumesc!

#TeamMotivation 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest Running Club informează că, după analizarea situației actuale și evaluarea tuturor scenariilor, împreună cu partenerii și factorii de decizie implicați în procesul de organizare, este încre

 

2 Donații

Haideti domnule Costin! Va felicit pentru acest lucru si pentru determinarea de a face ceva pentru persoanele ce poate nu au aceasta ocazie!
24 Sep 2021
24 Sep 2021
Costin Frățilă : Fundația Motivation România
Alerg să strâng donații pentru un scaun rulant. Fii alături de mine!