Alerg din dorința de a strânge donații pentru 2 scaune rulante! Fii alături de mine cu o donație!

 

Andreea Ghioca Fundația Motivation România

100% Complete
1,165 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Împreună facem bine!

Dragi prieteni, anul acesta am ales să alerg din nou alături de echipa Motivation, pentru a -mi oferi sprijinul persoanelor cu dizabilități.
Cred că împreună putem aduce puțină bucurie și speranță în viețile persoanelor care au suferit un accident sau au o afecțiune medicală care le afectează mobilitatea.

Haideți să ne gândim că oricând ne-am putea găsi noi înșine sau cineva drag în situația de a avea nevoie de un scaun rulant.

Anul trecut am reușit să strângem suma necesară pentru un scaun rulant (echivalentul a 500 lei). Anul acesta îmi doresc să strângem suma de 1000 RON, echivalentul pentru două scaune rulante, pe care Fundația Motivation le va dona celor care au nevoie. 

M-aș bucura să fiți alături de mine, cu o donație oricât de mică. 
Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest Running Club informează că, după analizarea situației actuale și evaluarea tuturor scenariilor, împreună cu partenerii și factorii de decizie implicați în procesul de organizare, este încre

 

2 Donații

Bravo Andreea! Esti un exemplu! 😘
27 Sep 2021

Anonymous

1,015 RON
Succes Andreea. Multumesc pentru ceea ce faci.
27 Sep 2021
Andreea Ghioca : Fundația Motivation România
Alerg din dorința de a strânge donații pentru 2 scaune rulante! Fii alături de mine cu o donație!