Alerg pentru Fundația Motivation! Susține și tu cauza cu o donație!

 

Nico Fusaru Fundația Motivation România

45% Complete
225 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alerg și anul acesta la Maratonul București cu gândul de a strânge donații pentru un scaun rulant pe care Fundația Motivation îl va dona unui om care și-a pierdut mobilitatea.

Sunt încrezătoare că voi, prietenii mei, sunteți alături de mine și mă veți susține cu donații.

Lucrez la Motivation de 9 ani și în tot acest timp am învățat cât de important este un scaun rulant potrivit pentru un om care nu poate merge. Sunt ani în care am cunoscut mulți oameni în scaune rulante și poveștile cărora îmi vin și acum în gând. Sunt ani în care am legat prietenii cu oameni în scaune rulante și care acum îmi sunt tare dragi. Sunt ani în care am învățat că începutul în ale vieții în scaun rulant este greu, foarte greu. Dar în tot acest timp am avut și multe exemple de oameni care au găsit motivația să meargă mai departe, să fie activi, independenți, să fie tot ei după ce au început să folosească scaune rulante.

Scaunul rulant devine prieten de nădejde care te ajută să-ți continui viața, să mergi la serviciu, să te întâlnești cu prietenii și să faci lucrurile pe care le făceai și înainte.

Îmi doresc ca împreună cu tine și ceilalți prieteni care donează să ajutăm o persoană cu dizabilități să primească un scaun rulant potrivit nevoilor ei și să se bucure de mobilitate.

Haideți alături de mine în această cursă a binelui! Donează pentru libertatea de mișcare!

Împreună punem în mișcare roțile schimbării!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest Running Club informează că, după analizarea situației actuale și evaluarea tuturor scenariilor, împreună cu partenerii și factorii de decizie implicați în procesul de organizare, este încre

 

4 Donații

Anonymous

50 RON
27 Oct 2021

Anonymous

50 RON
27 Oct 2021
26 Oct 2021

Anonymous

50 RON
Go, fata Nico, go!
15 Oct 2021
Nico Fusaru : Fundația Motivation România
Alerg pentru Fundația Motivation! Susține și tu cauza cu o donație!