Elena Venenciuc - Fundatia Motivation

Alerg din dorința de a strânge donații pentru 2 scaune rulante! Fii alături de mine în această cursă de suflet!

255 RON Donatii stranse
25.5% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
12 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

De-ați aflat, de n-ați aflat

Vă voi spune eu îndat:

Este foarte adevărat!

Vine timpul de-alergat!

Sunt mândră că am reușit în anul pandemic 2020, cu ajutorul vostru, să îmi ating obiectivul! Asta îmi dă și „obligația” morală de a nu renunța în demersul meu de a reda libertatea de mișcare cât mai multor semeni în nevoie.

Voi lua din nou STARTUL ONLINE la Maratonul Internațional București 2021 ca alergător, galantom și susținător, alături de #TeamMotivation și voi alerga pentru a schimba viețile copiilor și tinerilor care au nevoie de un scaun rulant potrivit nevoilor, in drumul lor catre o viață activă.

Vă invit să îmi fiți alături și să îmi susțineți cauza prin donațiile voastre.

Împreună facem diferența!

V-am pupat!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

2 Donatii

13 Oct 2021

Izbanda Octavian

150 RON
Tapiterie autoro Piatra Neamt este alaturi de tine si iti doreste alergare usoara! Impreuna facem diferenta! https://www.facebook.com/profile.php?id=100008317385156
05 Oct 2021