Vlad Cornea - Fundatia Motivation

Alerg din dorința de a strânge donații pentru 2 scaune rulante! Fii alături de mine cu o donație!

1,220 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
12 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare! După cum deja v-am obișnuit, în Octombrie alerg cursa de 10 km la Maratonul București pentru cauza Fundației Motivation: scaune rulante potrivite pentru copiii și adulții cu dizabilități.

Sunt oameni care au ajuns în situația de a avea nevoie de scaun rulant din cauza unor accidente sau afecțiuni medicale. Cu un scaun rulant potrivit aceștia își pot duce viața mai departe și își pot explora potențialul la maxim.

Prin profesia pe care o am, sunt medic, pun pasiune în tot ceea ce fac și îmi doresc mult să ajut așa cum pot.

Îmi propun să mobilizez donații de 1000 Lei, valoarea a două scaune rulante pe care Motivation le va dona. Haideți alături de mine în această cursă de suflet și împreună să #schimbămvieți: https://motivation.ro/fondul-scaunelor-rulante/vieti-schimbate-in-bine/.

1000 Lei = două scaune  rulante donate de Fundația Motivation

#împreunăschimbămvieți #TeamMotivation


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

8 Donatii

Anonymous

70 RON
15 Oct 2021

marius ciorteanu

150 RON
Sa alergi bine varu :)
15 Oct 2021
Succes!
14 Oct 2021
10 Oct 2021

Anonymous

150 RON
Foarte frumoasa initiativa ta! Iti urez sa ramai la fel de optimist si dornic de schimbare in bine cat mai mult timp! Succes!
09 Oct 2021

ADINA Ciorteanu

150 RON
08 Oct 2021
08 Oct 2021
07 Oct 2021