Robert Herman - Fundatia Motivation

Eu alerg, tu donezi, împreună facem posibil visul pentru un scaun rulant!

75 RON Donatii stranse
15% Complete
500 RON Target
1 Donatii
12 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Eu alerg, tu donezi și împreună facem posibil visul pentru un scaun rulant!

Cunosc Fundația Motivation de mai bine de 2 ani. Este genul de fundație care face diferența. Motivation donează scaune rulante persoanelor care au o reală nevoie pentru a se putea deplasa. Mai mult de atât, creeaza locuri și activități pentru integrarea și acceptarea celor cu dizabilități. Practic, Motivation e fundația care mișcă tot ce poate pentru ca o persoană care se deplasează cu scaun rulant să se simtă normală. 

Pe 31 octombrie voi alerga la Bucharest Marathon și te invit ca, împreună, să strângem fondurile necesare pentru un scaun rulant.

500 lei = valoarea unui scaun rulant = libertate de mișcare pentru un om care și-a pierdut mobilitatea

Împreună #schimbămvieți: https://motivation.ro/fondul-scaunelor-rulante/vieti-schimbate-in-bine/.

#TeamMotivation


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

1 Donatii

08 Oct 2021