Bogdan Podeanu - Fundatia Motivation

Eu alerg, tu donezi și împreună strângem fonduri pentru două scaune rulante!

200 RON Donatii stranse
20% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Devine tradiție alergarea la Maratonul București pentru Fundația Motivation. Iau startul cursei de 10 km la Maratonul București și anul acesta. De ce? Pentru că Motivation #schimbăpovești: https://motivation.ro/fondul-scaunelor-rulante/vieti-schimbate-in-bine/.

Oamenii din jur spun despre mine că sunt un om cu simțul umorului și extrem de ambitios. Prin profesia pe care o am, sunt medic, pun pasiune în tot ceea ce fac și îmi doresc mult să ajut așa cum pot.

Îmi propun acum să alerg 10 km cu scopul de a ajuta persoanele cu dizabilități să își dobândească independența.

Dacă te-am convins, fii alaturi de mine și donează pentru o lume echitabilă în care binele meu și al tau să fie binele nostru!

1000 RON=2 scaune rulante donate de Motivation

Vă multumesc!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2021

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest

1 Donatii

01 Nov 2021