Ioana Szabo - Fundatia Motivation

Eu alerg, tu donezi și împreună strângem donații pentru 4 scaune rulante!

470 RON Donatii stranse
23.5% Complete
2,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

„Tu ce realitate lași moștenire copilului tău?

Salut, numele meu este Ioana, iar în acest an alerg pentru prima oară la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon alături de #TeamMotivation, pentru Fondul Scaunelor Rulante - o cauză în care cred cu tărie și pe care o sprijin prin toate mijloacele de care dispun!

Alerg cu dorința de a strânge donații în valoare totală de 2000 lei – altfel spus, 4 scaune rulante recondiționate, prin intermediul cărora Fundația Motivation poate schimba în bine viețile unor persoane cu dizabilități locomotorii.

Compania pentru care lucrez, Deltamed, a căutat să facă de asemenea o diferență notabilă în această direcție, de peste 12 ani încoace, atât prin intermediul vehiculelor speciale adaptate transportului utilizatorilor de fotoliu rulant pe care le produce, cât și prin sprijinul acordat constant Fundației Motivation și altor organizații non-profit. Eu încerc să continui în mod natural această misiune, acordând măcar puțin din ceea ce pot, la nivel individual – timpul, dorința, energia mea.

Personal, sunt mama unei fetițe minunate de 4 ani și jumătate – iar asta a schimbat tot! M-a făcut să văd lucrurile diferit, să fiu mai vulnerabilă, poate chiar mai temătoare, în anumite aspecte ce țin de viitor, și pe care nu le pot deloc influența, însă și mai curajoasă și determinată în tot ce ține de CEEA CE STĂ ÎN PUTEREA MEA, de CEEA CE POT SCHIMBA!

M-aș bucura mult să pot face această mică contribuție pentru o echipă care și-a dedicat toate resursele sporirii de șanse, schimbării de mentalități, mijloace și atitudini, făcând din societatea în care trăim una pe care să o lăsăm ceva mai mândri drept moștenire copiilor noștri.

Haideți alături de mine în cursa binelui! Haideți să nu mai lăsăm la voia întâmplării ceea ce stă de fapt în mâinile noastre!

Împreună suntem mai puternici – împreună schimbăm vieți!”


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2021

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 10, ediție aniversară, va avea loc în weekendul 6-7 Noiembrie 20

7 Donatii

Alexandra

100 RON
11 Nov 2021

Anonymous

30 RON
09 Nov 2021
07 Nov 2021
Hugs!
01 Nov 2021
150 RON
Sunt mandra de copilul meu! As dori ca toate mamele sa cunoasca acest sentiment 💖
28 Oct 2021

Andrei

100 RON
Good luck!
27 Oct 2021
27 Oct 2021