Eu alerg, tu donezi și împreună strângem donații pentru 4 scaune rulante!

 

Ioana Szabo Fundația Motivation România

23.5% Complete
470 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

„Tu ce realitate lași moștenire copilului tău?

Salut, numele meu este Ioana, iar în acest an alerg pentru prima oară la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon alături de #TeamMotivation, pentru Fondul Scaunelor Rulante - o cauză în care cred cu tărie și pe care o sprijin prin toate mijloacele de care dispun!

Alerg cu dorința de a strânge donații în valoare totală de 2000 lei – altfel spus, 4 scaune rulante recondiționate, prin intermediul cărora Fundația Motivation poate schimba în bine viețile unor persoane cu dizabilități locomotorii.

Compania pentru care lucrez, Deltamed, a căutat să facă de asemenea o diferență notabilă în această direcție, de peste 12 ani încoace, atât prin intermediul vehiculelor speciale adaptate transportului utilizatorilor de fotoliu rulant pe care le produce, cât și prin sprijinul acordat constant Fundației Motivation și altor organizații non-profit. Eu încerc să continui în mod natural această misiune, acordând măcar puțin din ceea ce pot, la nivel individual – timpul, dorința, energia mea.

Personal, sunt mama unei fetițe minunate de 4 ani și jumătate – iar asta a schimbat tot! M-a făcut să văd lucrurile diferit, să fiu mai vulnerabilă, poate chiar mai temătoare, în anumite aspecte ce țin de viitor, și pe care nu le pot deloc influența, însă și mai curajoasă și determinată în tot ce ține de CEEA CE STĂ ÎN PUTEREA MEA, de CEEA CE POT SCHIMBA!

M-aș bucura mult să pot face această mică contribuție pentru o echipă care și-a dedicat toate resursele sporirii de șanse, schimbării de mentalități, mijloace și atitudini, făcând din societatea în care trăim una pe care să o lăsăm ceva mai mândri drept moștenire copiilor noștri.

Haideți alături de mine în cursa binelui! Haideți să nu mai lăsăm la voia întâmplării ceea ce stă de fapt în mâinile noastre!

Împreună suntem mai puternici – împreună schimbăm vieți!”


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 10, ediție aniversară, va avea loc în weekendul 6-7 Noiembrie 2021 și va lua startul de pe Cluj Arena.Partenerul en titre al evenimentului și al probei maraton (42 km) este compania aeriană Wizz Air, iar partenerii curselor competitive sunt Hervis România (sem

 

7 Donații

Alexandra

100 RON
11 Nov 2021

Anonymous

30 RON
09 Nov 2021
07 Nov 2021
Hugs!
01 Nov 2021
150 RON
Sunt mandra de copilul meu! As dori ca toate mamele sa cunoasca acest sentiment 💖
28 Oct 2021

Andrei

100 RON
Good luck!
27 Oct 2021
27 Oct 2021
Ioana Szabo : Fundația Motivation România
Eu alerg, tu donezi și împreună strângem donații pentru 4 scaune rulante!