Alerg și îmi doresc să strâng fonduri pentru 2 scaune rulante! Donează și tu!

 

Nicoleta Teșa Fundația Motivation România

100% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Se apropie Maratonul București și, ca în fiecare an, doresc să ajut Fundația Motivation. Pe 9 octombrie voi lua startul cursei de 10 km și îmi doresc ca, împreună cu susținerea voastră, să strâng donații pentru 2 scaune rulante.

Sunt activă din fire și sunt de părere că mobilitatea și libertatea de mișcare sunt lucruri prețioase în viață. Scaunul rulant ține, cumva, locul picioarelor și trebuie să i se potrivească utilizatorului așa cum ni se potrivesc pantofii, doar că noi putem merge fără pantofi iar ei nu se pot deplasa fără un scaun rulant.

Câteva dintre poveștile oamenilor care au primit donații de scaune rulante de la Motivation găsiți pe https://motivation.ro/fondul-scaunelor-rulante/vieti-schimbate-in-bine/.

M-aș bucura să îmi fiți alături în acest mic proiect de fundraising!

1000 RON = 2 scaune rulante donate de Motivation

#ÎmpreunăSchimbămVieți
#schimbapovestea
www.motivation.ro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.

 

1 Donații

Anonymous

1,000 RON
04 Oct 2022
Nicoleta Teșa : Fundația Motivation România
Alerg și îmi doresc să strâng fonduri pentru 2 scaune rulante! Donează și tu!