Eu alerg, tu donezi și împreună schimbăm vieți!

 

Marian Ghiocel Fundația Motivation România

63% Complete
630 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare! Mă numesc Marian, iar pe 9 octombrie alerg la cursa de semimaraton din cadrul Bucharest Marathon, alături de echipa #TeamMotivation, pentru susținerea persoanelor cu dizabilități locomotorii.

Micile noastre plăceri cotidiene, cum ar fi plimbările, pentru persoanele cu dizabilități reprezintă adevărate provocări. Scopul echipei #TeamMotivation este de a schimba vieți și de a ajuta aceste persoane să se bucure, la fel ca noi, de activitățile zilnice. 

Fundația Motivation organizează tabere de recuperare activă care să ajute copiii și adulții care și-au pierdut mobilitatea să trăiască în scaun rulant.

Începutul unei vieți în scaun rulant este dureros și e nevoie de mult sprijin. Un scaun rulant potrivit este un prim pas, esențial, pentru mobilitate și reluarea activităților – acasă, la serviciu sau la școală, în comunitate.

Până pe 9 octombrie îmi propun să strâng fonduri pentru 2 scaune rulante și sunt sigur că voi găsi prieteni care vor să susțină această cauză.

Fiecare 100 Euro strânși = 1 scaun rulant. Orice contribuție, oricât de mică, reprezintă un ajutor.

Haideți să donăm și împreună să reușim să schimbăm vieți!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.

 

5 Donații

Anonymous

150 RON
27 Sep 2022

Geta G.

100 RON
Felicitări și mult succes.
22 Sep 2022

Anonymous

200 RON
Mult succes!
12 Sep 2022
12 Sep 2022

Anonymous

150 RON
11 Sep 2022
Marian Ghiocel : Fundația Motivation România
Eu alerg, tu donezi și împreună schimbăm vieți!