Eu alerg, tu donezi și împreună strângem fonduri pentru 4 scaune rulante!

 

Mihai Enescu Fundația Motivation România

30.35% Complete
607 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare,

După ultima experiență am decis ca anul acesta să dublez miza și voi alerga 10 km la Maratonul București, pentru 4 scaune rulante.

Imaginați-vă că într-o dimineață vă treziți și viața voastră este schimbată pentru totdeauna. Am văzut anul ăsta cum un popor s-a dus la culcare în pace și armonie, ca mai apoi să se trezească în haos și război. Fac analogia aceasta, deoarece de cele mai multe ori viața unei persoane nevoite să se deplaseze cu ajutorul unui scaun rulant sau cu deficiențe locomotorii este o luptă cu autoritățile, infrastructura, oamenii care din Dumnezeu știe ce motive parchează pe locurile rezervate acestora și nu în ultimul rând cu sine (ca noi toți de altfel).

Al doilea motiv este legat de faptul că, mai mult ca oricând, anul acesta am confirmat faptul că suntem o societate empatică, capabilă să înțeleagă greutățile celuilat și să acționeze în acest sens.

Nu, nu vreau să pun accentul pe negativ, pentru că vedem asta mult prea des la știri, story-uri sau postări pe Facebook și cred că nimeni nu mai are nevoie de asta. În schimb, vreau să pun accentul pe faptul că fiecare dintre noi are ocazia de a contribui la o societate din ce în ce mai antrenată, implicată și incluzivă. Vorbesc aici de sprijinul oferit unor persoane care vor să își continue activitatea de zi cu zi într-un mod cât mai normal, cu dorința de a realiza lucruri uimitoare, ca tine, iar abia aici intervii tu. Ca acest lucru să poată fi posibil aceștia au nevoie de scaunte rulante, pe care nu și le pot permite. Știu, știu că trecem printr-o perioadă cel puțin atipică, cu dificultăți pentru mulți dintre noi și tocmai de aceea nu-mi voi permite să cer nimănui în mod expres să facă o donație materială, deși dacă veți decide să o faceți mă gândesc deja la câteva persoane care se vor bucura teribil de tare datorită ție. Însă voi cere fiecăruia dintre voi care citește până la final să dea un share și nimic mai mult. Este o acțiune simplă, dar care poate schimba viețile mai multor persoane decât și-ar fi imaginat vreodată.

Cine spune că donațiile trebuie să fie doar materiale? Până la urma urmei timpul este cea mai prețioasă resursă, iar tu-l vei putea dedica în cel mai generos mod.

Mulțumesc și spor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.

 

8 Donații

08 Oct 2022
08 Oct 2022

Anonymous

30 RON
07 Oct 2022
02 Oct 2022
Acesta este modul prin care pot fi alături de cei care aleargă, cât și de beneficiari. Transmit tuturor celor care vor alerga, cât și beneficiarilor toată căldura inimii mele și toată dragostea mea. Doar uniți fiind, transformăm lumea într-un loc mai cald!
21 Sep 2022

Anonymous

50 RON
20 Sep 2022
❤️
20 Sep 2022

Anonymous

50 RON
20 Sep 2022
Mihai Enescu : Fundația Motivation România
Eu alerg, tu donezi și împreună strângem fonduri pentru 4 scaune rulante!