Alerg la Maratonul București și îmi doresc să strâng donații pentru 1 scaun rulant!

 

Nico Fusaru Fundația Motivation România

100% Complete
635 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt 10 ani de când fac parte din echipa Motivation, 10 ani de când am învățat că se poate și altfel.

Îi admir pe colegii mei în scaune rulante, oameni activi, veseli și îmi doresc ca mai multe persoane cu dizabilități motorii să beneficieze de un scaun rulant potrivit pe care să  învețe să  îl folosească corect.

Aici putem interveni noi și, cu un minim efort, putem schimba în bine viața unui om. Cu 500 de lei putem asigura un scaun rulant potrivit unei persoane greu încercate.

Noi putem renunța la o cafea de 10 lei într-o zi și cineva va reveni la o viață normală. Ne costă puțin să  ajutăm un om să  iasă din casă, să se plimbe prin parc, să iasă la o cafea cu prietenii. Știu că, în general, oamenii sunt reticenți și nu donează, chiar dacă e o sumă modică, dar eu mă bazez pe voi și sper ca împreună să oferim un scaun rulant.

Donează cafeaua de azi și te vom ține la curent cu toată activitatea noastră!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.

 

5 Donații

Felicitări colega mea pentru ceea ce faci!
18 Sep 2022
17 Sep 2022

Anonymous

10 RON
14 Sep 2022

Anonymous

75 RON
14 Sep 2022

Florinela Citu

300 RON
Felicitări ptr ceea ce faci, Nico !
14 Sep 2022
Nico Fusaru : Fundația Motivation România
Alerg la Maratonul București și îmi doresc să strâng donații pentru 1 scaun rulant!