Donează atât cât poți și ai încrederea că înseamna mult!

 

Anca Dima Fundația Motivation România

51.5% Complete
515 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Azi te invit să profiți de șansă. Șansa celor care primesc și șansa celor care oferă. Poate acum e momentul acela amânat, acela în care ți-ai spus că ai vrea să scoți mai des ”capul din nisip”, să fii mai prezent la ce se întâmplă în jurul tău, să arăți emapatie, să-ți lărgești orizontul perspectivelor, să dai importanță la ce e semnificativ, să acționezi, să fii viu.

Poate e mult spus, dar îndrăznesc să cred că acestea pot fi comprimate într-un gest de generozitate față de semenii noștri acum aflați în nevoie. Donează atât cât poți și ai încrederea că înseamna mult.

Alerg 10 km la Maratonul București, pentru Fundația Motivation, din dorința de a strânge fonduri pentru 2 scaune rulante.

500 lei = un scaun rulant donat de Motivation

Apreciez și dacă doar te-ai oprit să citești. M-aș bucura să văd că mă susții undeva pe traseu :).


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.

 

7 Donații

Anonymous

30 RON
09 Oct 2022

Anonymous

150 RON
Go Anca go!
09 Oct 2022

Anonymous

150 RON
08 Oct 2022
29 Sep 2022
29 Sep 2022

Anonymous

30 RON
23 Sep 2022
Bellissima iniziativa, felice di poter aiutarti. Un abbraccio amica mia 🌻
19 Sep 2022
Anca Dima : Fundația Motivation România
Donează atât cât poți și ai încrederea că înseamna mult!