Alerg la Maratonul București și îmi doresc să strâng donații de 1000 lei, pentru 2 scaune rulante!

 

Iulian Șerban Fundația Motivation România

100% Complete
1,002 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Semimaratoane, maratoane, ultramaratoane și triatloane! Am trecut linia de finish la curse diverse și mi-am testat limitele de multe ori. 

Vine iar perioada aia în care se întamplă Maratonul Bucuresti, pe care îl dedic prietenilor mei de la Motivation România.

O să fie foarte interesant anul acesta pentru că în aceeași săptămână voi alerga pentru o altă cauză dragă mie, Ștafeta Veteranilor INVICTUS, cea mai lunga distanță pe care am alergat-o vreodată acolo.

Dedic evenimentul prietenilor de la Fundația Motivation România și proiectului lor - Fondul Scaunelor Rulante. Orice donație pe care o faceți aici se va transforma în scaune rulante potrivite donate oamenilor cu dizabilități locomotorii.

Știu de la prietenii mei că un scaun rulant poate să-ți devină aliat de nădejde și că, într-un fel, ține locul picioarelor, pentru cineva care are o dizabilitate. Așa că îi invit pe toți cei dornici să facă mișcare să alerge cu mine și să doneze!

Hai că putem mult mai mult decât credem!

Hai să ne bucurăm de alergare și că putem să ajutăm și să lăsăm scuzele pentru alții!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.

 

9 Donații

You are not alone!
15 Oct 2022

Anonymous

100 RON
Suntem ceea ce facem în mod repetat.
09 Oct 2022

Beatrice Aștefanei

100 RON
05 Oct 2022

Ana Alexiu

30 RON
Felicitari pentru implicare!
03 Oct 2022

Anonymous

50 RON
Succes
29 Sep 2022

Miru M

75 RON
Smile!
29 Sep 2022
Mult succes!
29 Sep 2022
Baftă!
29 Sep 2022

Izabela

42 RON
Succes! Felicitari pentru implicare!
29 Sep 2022
Iulian Șerban : Fundația Motivation România
Alerg la Maratonul București și îmi doresc să strâng donații de 1000 lei, pentru 2 scaune rulante!