Alerg, împreună cu băiețelul meu, din dorința de a strânge donații pentru 2 scaune rulante!

 

Monica Savin Fundația Motivation România

100% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut! 

Anul acesta, pe 8 Octombrie, voi alerga la Maratonul București cursa populara de 2,5 km, pentru Fundația Motivation  București. Nu este o cursa lunga, nu sunt în cea mai buna forma (de aici doar 2,5 km), însă simt ca este necesar sa particip. De ce? Proiectele Fundației Motivation implica sprijinirea persoanelor cu dizabilități. 

Desigur, primul lucru care apare în minte este scaunul rulant, însă ei nu se ocupa doar cu achiziționarea și „predarea” de echipamente. Oamenii sunt învățați sa le folosească, echipamentele sunt întreținute, personalizate (funcție de nevoi). Impresionant este sa vezi copii care se bucura ca pot folosi corect un scaun rulant pentru a se deplasa independent.

De aceea, voi încerca sa alerg împreună cu băiețelul meu, Amza. Mi se pare important sa simta energia buna care se aduna la un asemenea eveniment și încet, încet, sa înțeleagă ca poate face ușor ceva concret care ajuta: alergi, donezi, sprijini, împărtășești!

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.

 

4 Donații

Bravo Amza si Monica! :*
05 Oct 2022
Bravo! Bravo!
23 Sep 2022

CARMEN LUCIA

75 RON
Un gest cât de mic… poate aduce schimbarea… încet dar sigur!
21 Sep 2022

Elena

150 RON
Multă bafta! ❤️❤️❤️
21 Sep 2022
Monica Savin : Fundația Motivation România
Alerg, împreună cu băiețelul meu, din dorința de a strânge donații pentru 2 scaune rulante!