Alerg 21 de km pentru Fundația Motivation - Fondul Scaunelor Rulante

 

Alin Rusu Fundația Motivation România

40% Complete
100 RON
Sumă strânsă
250 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta particip din nou la proba de 21 km din cadrul Bucharest Marathon și voi fi fundraiser pentru Fundația Motivation. Ei au creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate. Valoarea unui scaun rulant este de 500 RON. Hai sa strângem măcar jumătate din valoarea unuia. :)

Donează și tu pentru cauza pe care o susțin! Orice sumă este binevenita.

Vă foarte mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.

 

3 Donații

Anonymous

18 RON
08 Oct 2022
04 Oct 2022

Anonymous

32 RON
26 Sep 2022
Alin Rusu : Fundația Motivation România
Alerg 21 de km pentru Fundația Motivation - Fondul Scaunelor Rulante