Alerg 2.5 km la Maratonul București din dorința de a strânge 750 lei, donații pentru un scaun rulant!

 

Sorin Vieru Fundația Motivation România

4% Complete
30 RON
Sumă strânsă
750 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe 14 Octombrie alerg 2.5 km la Maratonul București, pentru Fundația Motivation.

Este foarte adevarat că o sa mai și merg pe alocuri, dar nu cred că este important cum și cât voi alega. Important este că voi participa, că voi lua startul și cel mai probabil voi ajunge și la finish, iar impreuna vom strânge donații care vor ajuta o persoană cu dizabilități locomotorii să primească un scaun rulant.

Intru în competiție motivat de convingerea că un scaun rulant potrivit #schimbăviața persoanei care îl folosește. Am colegi care se deplasează cu scaune rulante și știu de la ei că scaunul rulant trebuie să se potriveasca nevoilor persoanei care îl folosește așa cum o pereche de pantofi trebuie să se potrivească cuiva care merge.

Îmi doresc să strâng 750 de lei, bani necesari pentru ca Fundația Motivation să poată dona un scaun rulant unei persoane care și-a pierdut mobilitatea și are nevoie de acesta că să-și reia viața pe care a avut-o înainte.

Donatiile se pot face aici! 750 LEI STRÂNȘI = 1 SCAUN RULANT DONAT

Vă invit să donați pentru că împreună #SchimbămVieți! Vă mulțumesc anticipat pentru susținere!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.  

 

1 Donații

Dreptate si fratie!
18 Sep 2023
Sorin Vieru : Fundația Motivation România
Alerg 2.5 km la Maratonul București din dorința de a strânge 750 lei, donații pentru un scaun rulant!