Alerg la Maratonul București pentru Fundația Motivation! DONEAZĂ ȘI TU ca împreună să strângem fonduri pentru scaune rulante!

 

Cătălin Creangă Fundația Motivation România

100% Complete
775 RON
Sumă strânsă
750 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Iubesc libertatea pe care o simt atunci când alerg în scaunul rulant. Nu cred în limite și-mi place să transform dorințele în realitate, iar când am și prietenii alături, devin de neoprit.

Așadar, mă bucur să alerg alături de prietenii mei de la Fundația Motivation. Îmi cunosc potențialul și-l citesc și-n cei din jur. Știu câte abilități se ascund în spatele unui scaun rulant, așa că-mi doresc ca tot mai mulți utilizatori de scaune rulante să devină conștienți de capacitatea lor. Îmi doresc ca macar pentru unul dintre ei să strâng suma egală cu achiziționarea unui scaun rulant potrivit care poate însemna startul unei vieți independente. Sau mai independente.

De aceea am nevoie de voi! Vă îndemn să donați pentru a atinge suma de 750 lei  sau, altfel spus, un scaun rulant care poate schimba o viață. Să facem un bine împreună! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.  

 

6 Donații

Succes Cătălin!
06 Oct 2023

Octavian Zaharie

150 RON
Pentru o viață mai bună
26 Sep 2023
24 Sep 2023

Corina

150 RON
22 Sep 2023
22 Sep 2023
Succes Catalin !!! De la Fagaras numai gânduri bune !!! Sa ne revedem cu bine 🤗
21 Sep 2023
Cătălin Creangă : Fundația Motivation România
Alerg la Maratonul București pentru Fundația Motivation! DONEAZĂ ȘI TU ca împreună să strângem fonduri pentru scaune rulante!