Alerg la Maratonul București motivat să strâng donații pentru 2 scaune rulante! DONEAZĂ ȘI TU!

 

Alex Giurcan Fundația Motivation România

20% Complete
300 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Deși nu mă pricep la fel de bine la sport cum mă pricep la gătit (cine a văzut bucătar sportiv vreodată?) și anul acesta am acceptat provocarea de a alerga la Bucharest Marathon pentru Fundația Motivation. 

Motivația mea este aceeași: scaune rulante pentru copii și adulți care nu mai pot merge din cauza unor accidente rutiere, căderi de la înălțime sau din cauza unor diagnostice medicale neprevăzute. 

1500 lei = 2 scaune rulante donate

Sunt convins că video-urile de pe pagina de YouTube Motivation vă vor mobiliza să mă susțineți: https://www.youtube.com/@motivation-romania/videos. 

Donează și tu pentru libertatea de mișcare și încrederea pe care scaunele rulante le-o oferă persoanelor cu dizabilități motorii. De ce? Pentru că doar împreună putem fi mai puternici!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.  

 

4 Donații

Cu drag
07 Oct 2023

Anonymous

50 RON
07 Oct 2023

Anonymous

50 RON
04 Oct 2023
Iti tin pumnii🙏
23 Sep 2023
Alex Giurcan : Fundația Motivation România
Alerg la Maratonul București motivat să strâng donații pentru 2 scaune rulante! DONEAZĂ ȘI TU!