Alerg la Maratonul București motivată de dorința de a strânge donații pentru un scaun rulant, adică 750 lei! DONEAZĂ ȘI TU!

 

Adelina Constantinescu Fundația Motivation România

32% Complete
240 RON
Sumă strânsă
750 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alerg pentru prima data la Maratonul Bucuresti si sustin Fundatia Motivation! Scopul meu este sa strang 750 lei pentru un scaun rulant ce va face viata mai usoara si va oferi mobilitate unei persone care are nevoie de asta. Hai sa transformam un vis in realitate!

Alerg prima cursa de 10 km, este o provocare personala, vreau sa imping limitele dincolo de ce cred eu ca pot sa fac, sa imi antrenez determinarea si consecventa. Dar acest maraton nu este doar despre realizari personale, este despre a avea un impact pozitiv asupra vietii persoanelor cu dizabilitati si pentru a creste gradul de constientizare despre puterea si rezistenta lor incredibila.

Mobilitatea este ceva ce majoritatea dintre noi consideram de la sine inteles, mai ales in secolul acesta al vitezei, nici nu ne putem imagina ce inseamna sa nu ne putem misca. Pentru persoanele cu dizabilitati este o provocare zilnica!

Accesul la un scaun rulant poate schimba viata cuiva, oferind libertate, independenta, mobilitate si posibilitatea de a participa la activitati sociale.

Impreuna putem face o schimbare reala in viata unei persone cu dizabilitati.

Haideti si voi alaturi de mine, donati sa atingem impreuna obiectivul de 750 lei si sa aducem bucurie in viata cuiva! Hai sa transformam un vis in realitate!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.  

 

3 Donații

30 RON
You can do it 💪
03 Oct 2023
03 Oct 2023
150 RON
02 Oct 2023
Adelina Constantinescu : Fundația Motivation România
Alerg la Maratonul București motivată de dorința de a strânge donații pentru un scaun rulant, adică 750 lei! DONEAZĂ ȘI TU!