Alerg împreună cu băiețelul meu din dorința de a strânge donații pentru scaune rulante! DONEAZĂ ȘI TU!

 

Monica Savin Fundația Motivation România

100% Complete
750 RON
Sumă strânsă
750 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut! Suntem Monica și Amza și pe 14 Octombrie alergăm pe picioarele noastre pentru cei care nu pot alerga. De ce precizarea "alergarea pe picioarele noastre"? Pentru omul care are nevoie de scaun rulant, acesta devine extensia corpului și este esential să fie potrivit.

Când cineva drag, din familie sau un prieten, își pierde mobilitatea, lumea lui și a celor din jur se schimbă radical. Începutul unei vieți în scaun rulant este dureros și e nevoie de mult sprijin. Copii care s-au născut cu o afecțiune medicală, tineri care au avut accidente și au pierdut mobilitatea, bunici care nu se mai pot deplasa din cauza vârstei, tuturor Fundația Motivation le donează scaune rulante.

Anul acesta ne dorim să strângem cel puțin 750 lei, însemnând contravaloarea unui scaun rulant. Fundația Motivation se ocupă de cauza noastră, ne implicăm de câteva ediții în proiectele lor! Va multumim pentru ajutor și vă suntem recunoscători!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.  

 

7 Donații

Matei si Catalin

100 RON
Mult succes!
12 Oct 2023
Succes frumoșilor!
11 Oct 2023

Gheorghe Ghelase

100 RON
06 Oct 2023
27 Sep 2023

Elena Rosescu

100 RON
Bafta! Sunteti foarte tari!
26 Sep 2023
Să fie cu folos!
26 Sep 2023

Cristina Brasoveanu Lopes da Cruz

100 RON
26 Sep 2023
Monica Savin : Fundația Motivation România
Alerg împreună cu băiețelul meu din dorința de a strânge donații pentru scaune rulante! DONEAZĂ ȘI TU!