Alerg la Maratonul București și îmi doresc să mă susțineți cu donații pentru scaune rulante ce vor fi donate unor copii sau adulți care au mare nevoie de ele!

 

Angel Moraru Fundația Motivation România

80% Complete
1,200 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe 15 Octombrie alerg cursa de 10 km la Maratonul București, pentru Fundația Motivation. Provocarea este de a termina cursa cu brio dar și de a vă motiva pe voi, prietenii mei, să mă susțineți cu donații.

Îmi doresc sa strâng donații pentru scaune rulante care vor fi donate unor copii sau adulți care și-au pierdut mobilitatea.

750 de lei = un scaun rulant donat. Cu cât se strâng mai multe donații cu atât putem ajuta, împreună, mai multe persoane.

Sunt aproape 3 ani de când lucrez la Motivation și pregătesc scaunele rulante care urmează să fie donate. Le recondiționez și le adaptez după nevoile specifice ale fiecărui copil sau adult care urmează să le folosească.

Eu însumi sunt utilizator de scaun rulant și stiu cât e de important un scaun rulant potrivit. Acesta ține locul picioarelor pentru un om care nu poate merge și îi oferă libertatea de mișcare de care fiecare dintre noi ar trebui să ne bucurăm.

Hai alături de mine în această cursă de suflet! DONEAZĂ ȘI TU!

#TeamMotivation #ÎmpreunăSchimbămVieți


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.  

 

10 Donații

04 Oct 2023

Stiorobelea Adrian & Ionela

150 RON
Doamne ajută!
29 Sep 2023
Din inimă, pt inima !
29 Sep 2023

Anonymous

75 RON
Bravo pentru determinare! Accepti mereu noi provocări și oportunități! Te ajuta pe tine in primul rand, dar asa ii motivezi și pe alții! #TeamMotivation
29 Sep 2023
28 Sep 2023

Albert și Robert Voicu

100 RON
Succes!
26 Sep 2023
👌👍🤝
26 Sep 2023
Sper sa fie oameni cu suflet și sa poți strânge suma care este nevoie! Multă bafta și succes in tot ceea ce faci prietene!!!
25 Sep 2023
25 Sep 2023

Gabriel Gradinariu

150 RON
Continua sa crezi în tot ce faci Angel! Al tău prieten, Gabi!
25 Sep 2023
Angel Moraru : Fundația Motivation România
Alerg la Maratonul București și îmi doresc să mă susțineți cu donații pentru scaune rulante ce vor fi donate unor copii sau adulți care au mare nevoie de ele!