Alerg la Maratonul București motivată să strâng donații pentru 2 scaune rulante! DONEAZĂ ȘI TU!

 

Anca Robu Fundația Motivation România

55.333333333333% Complete
830 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni, în fiecare an în octombrie alerg pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. Împreună am reușit anual sa strângem bani pentru doua scaune rulante performante si adaptate special pentru ca persoanele ce le vor folosi sa nu dezvolte alte probleme de sanantate, sa le poata utiliza usor si sa duca o viata independenta.

Prin Fondul Scaunelor Rulante, peste 1.000 de copii și adulți cu dizabilități își redobândesc mobilitatea, an de an. Motivation aduce echipamente de mobilitate în țară, le recondiționează, le adaptează, și le donează celor care au nevoie de ele pentru a se deplasa, oferind și instruire pentru viață independentă utilizatorilor.

Un echipament de mobilitate nou poate costa peste 10.000 de lei, sumă greu de acoperit de majoritatea persoanelor cu dizabilități din România, iar serviciile publice de sănătate nu acopera nevoile acestora.

Haideti alaturi de mine in aceasta cursa de suflet! Donați pentru ca persoanele care au nevoie de scaune rulante sa se bucure de libertate de miscare.

Va multumesc mult!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.  

 

6 Donații

Bravo, Anca!
15 Oct 2023

AlexM

150 RON
15 Oct 2023
15 Oct 2023
13 Oct 2023

Anonymous

30 RON
succes
12 Oct 2023
150 RON
12 Oct 2023
Anca Robu : Fundația Motivation România
Alerg la Maratonul București motivată să strâng donații pentru 2 scaune rulante! DONEAZĂ ȘI TU!