Alerg la Maratonul București și îmi doresc să strâng donații pentru 2 scaune rulante! Vă rog doar să donați pentru ca eu să pot ajuta la rândul meu, din inimă pentru inimă!

 

Elena Pătrașcu Fundația Motivation România

100% Complete
1,657 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Povestea continuă ❤️

Sunt Elena Pătrașcu, o norocoasă mamă a doi băieți minunați, sunt o luptătoare, sunt sportivă Galantom și susțin echipa Motivation!

Din profundă recunoștință față de toți oamenii dragi mie care au donat în ultimii 3 ani, dar și pentru familia Motivation din care am făcut parte cu tot sufletul, voi participa și-n al 4-lea an consecutiv la Bucharest Marathon, la cursa de 10 km!

Dacă în trecut am reușit să strâng donații pentru 10 scaune rulante potrivite nevoilor utilizatorilor, acum sunt și mai MOTIVATă să îmi iau papucii de alergat în picioare, șapca pe pleata-mi creață și pe Dumnezeu mereu în inima mea și să merg la alergat pentru a ajuta doi copilași sau tineri cu dizabilități motorii care au nevoie de un scaun rulant pentru a le reda libertatea de mișcare și accesul la o viață independentă.

Așadar, pe 15 octombrie 2023 iau startul, din nou, la Maratonul București alături de #TeamMotivation.

Oameni dragi, mereu am primit fără să cer, pentru că, nu-i așa?…atunci când oferi din inimă, primești de la Dumnezeu înzecit!

Vă rog doar să donați pentru ca eu să pot ajuta la rândul meu, din inimă pentru inimă!

Cu mulțumiri și binecuvântări pentru fiecare OM în parte, 

Elena ❤️


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.  

 

11 Donații

16 Nov 2023

Claudia Micu

52 RON
Felictari@
16 Oct 2023
Succes, Elena dragă! Te îmbrățișez!
16 Oct 2023

Teodora&Ionel Stirbu

100 RON
Succes, fata mea curajoasa!
15 Oct 2023

Anonymous

200 RON
Mereu alături de tine, an de an! ❤️
03 Oct 2023
01 Oct 2023
Mult succes!
29 Sep 2023

Marusia Rusu

300 RON
29 Sep 2023

Catalin

105 RON
29 Sep 2023
Succes om bun!
29 Sep 2023
Câte puțin de la multi, e mult! 🙏
29 Sep 2023
Elena Pătrașcu : Fundația Motivation România
Alerg la Maratonul București și îmi doresc să strâng donații pentru 2 scaune rulante! Vă rog doar să donați pentru ca eu să pot ajuta la rândul meu, din inimă pentru inimă!