Alerg la Maratonul București motivată să strâng donații pentru scaune rulante! DONEAZĂ ȘI TU!

 

Mihaela Lupu Fundația Motivation România

57.333333333333% Complete
860 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Hai să vorbim despre o cursă mai specială decât oricare alta - "Maratonul Scaunelor Rulante"! Și ghici ce? Eu, Mihaela, mă antrenez să particip pentru o cauză minunată!

Vezi tu, de aproape 5 ani, lucrez la "Motivation", o organizație care face minuni pentru oamenii cu nevoi speciale. Împreună, am transformat viețile a sute de oameni, iar acum vreau să facem și mai mult!

Sunt sinceră, nu sunt o campioană olimpică sau o impătimită a sportului, dar am un motiv puternic să alerg pentru această cauză. Imaginează-ți cum e să fii în locul celor care au nevoie de un scaun rulant pentru a avea libertatea de a se deplasa.

Acest maraton nu este doar despre alergat pe distanțe lungi, ci și despre alergat pentru un scop nobil! Vreau să pot să ofer oamenilor șansa de a se simți liberi, de a merge pe stradă cu zâmbetul pe buze și inima plină de bucurie.

Așadar, te rog să te alături și să mă susții în această călătorie. Fiecare donație, fie ea mare sau mică, contează enorm! Împreună putem face diferența în viețile celor care au nevoie de noi.

Haideți să facem ca fiecare pas pe care îl fac în acest maraton să însemne un pas înainte pentru o lume mai accesibilă și plină de oportunități pentru toți!

Mulțumesc din suflet pentru susținerea ta!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.  

 

9 Donații

04 Oct 2023

Anonymous

10 RON
La cât mai mult
02 Oct 2023

Mirela Popazu

50 RON
29 Sep 2023

Anonymous

100 RON
29 Sep 2023
29 Sep 2023
29 Sep 2023
29 Sep 2023
29 Sep 2023
Sa donezi nu este o datorie, este un privilegiu pe care il imparti cu ceilalti.
29 Sep 2023
Mihaela Lupu : Fundația Motivation România
Alerg la Maratonul București motivată să strâng donații pentru scaune rulante! DONEAZĂ ȘI TU!