Alerg la Maratonul București motivat să strâng donații pentru 2 scaune rulante! DONEAZĂ ȘI TU!

 

Florin Crisiacu Fundația Motivation România

100% Complete
2,171 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni și susținători,

Cu recunoștință pentru sprijinul vostru în anii precedenți, revin cu entuziasm și dedicare pentru o nouă provocare. Anul acesta voi participa din nou la Maratonul București.

Scopul meu este să strâng fondurile necesare pentru ca doi oameni sa-si recapate liberatea de miscare. 

Cu fiecare pas și cu fiecare donație, putem oferi acest dar neprețuit celor care au dificultăți de mobilitate. Anul acesta, scopul meu este să strâng 1500 lei, suma necesară pentru a dona două scaune rulante. Cu acești bani, vom putea schimba în bine viețile a două persoane și le vom oferi șansa de a descoperi lumea dintr-o perspectivă nouă.

Am aflat despre Fundația Motivation din poveștile prietenei mele Iuliana. Am aflat că un scaun rulant este ca o pereche de pantofi - trebuie să se potrivească utilizatorului și din surse sigure știu că acești oameni fac o muncă incredibilă pentru cei în nevoie. 

Dacă doriți să citiți câteva dintre poveștile impresionante ale oamenilor care au primit donații de scaune cu rotile de la Fundația Motivation, le puteți găsi pe site-ul lor la adresa https://motivation.ro/fondul-scaunelor-rulante/vieti-schimbate-in-bine/.

Vă invit să faceți parte din această aventură și să vă alăturați acestui mic proiect de strângere de fonduri. Orice contribuție, fie ea mare sau mică, va face o diferență semnificativă în viețile celor în nevoie.

Vă mulțumesc din inimă pentru generozitatea voastră și pentru sprijinul acordat în această călătorie. Cu ajutorul vostru, putem să facem posibilă această schimbare și să oferim oamenilor șansa unei vieți mai bune.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.  

 

9 Donații

Sinziana Mihalache

21 RON
🤗
14 Oct 2023

Anonymous

150 RON
🤗
14 Oct 2023

Anonymous

750 RON
13 Oct 2023
Anul asta te fac! Iti dau NOS :)))
13 Oct 2023
Succes!
13 Oct 2023

Adrian S

500 RON
10 Oct 2023
09 Oct 2023
09 Oct 2023
09 Oct 2023
Florin Crisiacu : Fundația Motivation România
Alerg la Maratonul București motivat să strâng donații pentru 2 scaune rulante! DONEAZĂ ȘI TU!