Alerg la Maratonul București pentru Fundația Motivation! DONEAZĂ ȘI TU pentru ca, împreună, să strângem fonduri pentru un scaun rulant!

 

Gabriel Umberto Mirea Fundația Motivation România

41.333333333333% Complete
310 RON
Sumă strânsă
750 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe 15 Octombrie, alerg cursa de 21 km de la  Maratonul București pentru Fundația Motivation. Motivația mi-a rămas aceeași: scaune rulante pentru copii și adulți cu dizabilități locomotorii.

Când cineva drag, din familie sau un prieten, își pierde mobilitatea, lumea lui și a celor din jur se schimbă radical. Începutul unei vieți în scaun rulant este dureros și e nevoie de mult sprijin.

Copii care s-au născut cu o afecțiune medicală, tineri care au avut accidente și au pierdut mobilitatea, bunici care nu se mai pot deplasa din cauza vârstei, tuturor Fundația Motivation le donează scaune rulante.

Un scaun rulant potrivit este un prim pas, esențial, pentru continuarea vieții. Acesta ține locul picioarelor pentru un om care nu poate merge și îi oferă libertatea de mișcare de care fiecare dintre noi ar trebui să ne bucurăm.

Îmi doresc să strâng 750 lei, bani necesari pentru donarea unui scaun rulant unei persoane care are mare nevoie de el.

Știu că și de data aceasta veți dona și mă veți sprijini să-mi ating obiectivul!

Împreună #SchimbămVieți!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.  

 

5 Donații

Florin Ilinca

100 RON
Felicitări 💪 picioare ușoare!
14 Oct 2023
14 Oct 2023

Anonymous

50 RON
Bafta !
14 Oct 2023
Rupe asfaltu', Young Padawan
12 Oct 2023
Bafta, bub!
12 Oct 2023
Gabriel Umberto Mirea : Fundația Motivation România
Alerg la Maratonul București pentru Fundația Motivation! DONEAZĂ ȘI TU pentru ca, împreună, să strângem fonduri pentru un scaun rulant!