Alerg la Maratonul București motivat să strâng donații pentru 2 scaune rulante care vor fi donate unor persone care au mare nevoie de ele! DONEAZĂ ȘI TU!

 

Cristian Alexandru Fundația Motivation România

28% Complete
420 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Folosesc un scaun rulant de mulți ani, din cauza unui accident. De-a lungul timpului, scaunul meu rulant mi-a fost prieten de nădejde. M-a ajutat să ajung la întâlnirile cu prietenii, la serviciu și acasă la alți oameni aflați la început de drum în scaune rulante, pe care i-am îndrumat spre o viață independentă.

Știu din experiența mea că poți să ai o viață independentă dacă ai acces la un scaun rulant potrivit. Eu sunt în continuă mișcare și nu las niciun obstacol să mă împiedice să ajung în locurile care-mi plac sau să iau parte la evenimente importante pentru mine. 

Îmi doresc ca mai multe persoane cu dizabilități să se bucure de mobilitatea de care mă bucur eu. De aceea, iau startul Cursei Populare de la Maratonul București, motivat să strâng donații pentru 2 scaune rulante care vor fi donate către două persoane care au mare nevoie de ele.

Vă invit să vă alăturați cu o donație, oricât de mică, pentru că împreună putem să facem o echipă puternică și să învingem izolarea!

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.  

 

3 Donații

Anonymous

100 RON
Succes Cristian!
14 Oct 2023

Anonymous

20 RON
04 Oct 2023

Adrian Fedor

300 RON
03 Oct 2023
Cristian Alexandru : Fundația Motivation România
Alerg la Maratonul București motivat să strâng donații pentru 2 scaune rulante care vor fi donate unor persone care au mare nevoie de ele! DONEAZĂ ȘI TU!