Alerg la Maratonul București motivat să strâng donații pentru 2 scaune rulante! DONEAZĂ ȘI TU!

 

Florin Lica Fundația Motivation România

44% Complete
660 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe 14 Octombrie voi alerga Cursa Populară la Maratonul București, pentru Fundația Motivation! Am prieteni care folosesc scaune rulante, care sunt independenți și nu permit ca dizabilitatea pe care o au să le împiedice activitatea de zi cu zi. 

Provocarea este de a termina cu brio cursa dar și de a vă determina pe voi, prietenii mei, să mă susțineți prin donații.

Îmi doresc să strâng 1500 lei, bani necesari pentru donarea a doua scaune rulante unor persoane care au mare nevoie de ele.

Când cineva drag, din familie sau un prieten, își pierde mobilitatea, lumea lui și a celor din jur se schimbă radical. Începutul unei vieți în scaun rulant este dureros și e nevoie de mult sprijin.

Copii care s-au născut cu o afecțiune medicală, tineri care au avut accidente și au pierdut mobilitatea, bunici care nu se mai pot deplasa din cauza vârstei, tuturor Fundația Motivation le donează scaune rulante.

Haideți alături de mine în acestă cursă de suflet! Donați, indiferent de sumă, pentru ca împreună să ajutăm cel puțin un om dintre miile care au nevoie de scaune rulante.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.  

 

8 Donații

Anonymous

30 RON
12 Oct 2023

Daniela Daniela

30 RON
06 Oct 2023
Respectele mele pentru cine ajuta 💚💚
05 Oct 2023
05 Oct 2023

corina

100 RON
05 Oct 2023

Daniel Calugareanu

75 RON
Alături de voi
04 Oct 2023
🫡🫡🫡
03 Oct 2023

Dorin Rodina

75 RON
03 Oct 2023
Florin Lica : Fundația Motivation România
Alerg la Maratonul București motivat să strâng donații pentru 2 scaune rulante! DONEAZĂ ȘI TU!