Alerg la Maratonul București pentru Fundația Motivation! DONEAZĂ ȘI TU!

 

Elena Ghioca Fundația Motivation România

100% Complete
485 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alerg la Maratonul București pentru Fundația Motivation. Motivația mi-a rămas aceeași: scaune rulante pentru copii și adulți cu dizabilități locomotorii.

Când cineva drag, din familie sau un prieten, își pierde mobilitatea, lumea lui și a celor din jur se schimbă radical. Începutul unei vieți în scaun rulant este dureros și e nevoie de mult sprijin.

Copii care s-au născut cu o afecțiune medicală, tineri care au avut accidente și au pierdut mobilitatea, bunici care nu se mai pot deplasa din cauza vârstei, tuturor Fundația Motivation le donează scaune rulante.

Un scaun rulant potrivit este un prim pas, esențial, pentru continuarea vieții. Acesta ține locul picioarelor pentru un om care nu poate merge și îi oferă libertatea de mișcare de care fiecare dintre noi ar trebui să ne bucurăm.

Îmi doresc să strâng 400 lei, bani pe care Fundatia Motivation îi va folosi ca să doneze scaune rulante unor persoane care au mare nevoie de ele.

Știu că și de data aceasta veți dona și mă veți sprijini să-mi ating obiectivul!

Împreună #SchimbămVieți!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.  

 

6 Donații

Vreau sa ajut !
14 Oct 2023

iulian

150 RON
bafta :D
11 Oct 2023
75 RON
11 Oct 2023
Mult succes!!
09 Oct 2023

Anonymous

50 RON
06 Oct 2023
06 Oct 2023
Elena Ghioca : Fundația Motivation România
Alerg la Maratonul București pentru Fundația Motivation! DONEAZĂ ȘI TU!