Alerg la Maratonul București din dorința de a strânge 750 lei, donații pentru un sacun rulant! DONEAZĂ ȘI TU!

 

Elena Vasilescu Fundația Motivation România

40% Complete
300 RON
Sumă strânsă
750 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Este prima mea luna de când fac parte din echipa Fundației Motivation. Lucrez cu oameni care folosesc scaune rulante, care sunt independenți și nu permit ca dizabilitatea pe care o au să le împiedice activitatea la serviciu. 

Pe 14 octombrie alerg Cursa Populară, la Maratonul București ca să susțin Fundația Motivation. Provocarea este de a termina cu brio cursa dar și de a vă determina pe voi, prietenii mei, să mă susțineți prin donații.

Îmi doresc să strâng 750 lei, bani necesari pentru donarea unui scaun rulant unei persoane care are mare nevoie de el.

Când cineva drag, din familie sau un prieten, își pierde mobilitatea, lumea lui și a celor din jur se schimbă radical. Începutul unei vieți în scaun rulant este dureros și e nevoie de mult sprijin.

Copii care s-au născut cu o afecțiune medicală, tineri care au avut accidente și au pierdut mobilitatea, bunici care nu se mai pot deplasa din cauza vârstei, tuturor Fundația Motivation le donează scaune rulante.

Haideți alături de mine în acestă cursă de suflet! Donați, indiferent de sumă, pentru ca împreună să ajutăm cel puțin un om dintre miile care au nevoie de scaune rulante.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.  

 

1 Donații

Princess Alexa

300 RON
07 Oct 2023
Elena Vasilescu : Fundația Motivation România
Alerg la Maratonul București din dorința de a strânge 750 lei, donații pentru un sacun rulant! DONEAZĂ ȘI TU!