Ana Ionescu - Fundatia Motivation

Alerg pentru a ajuta oamenii care au nevoie de scaune rulante să aibă libertate de mișcare!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Ana și anul acesta voi alerga pentru prima dată la un maraton!

O sa fiu sinceră :)! Nu sunt o persoană căreia îi place să alerge, dar în octombrie voi lua startul la Cursa Populară a Maratonului București pentru Fundatia Motivation. Voi alerga pentru că îmi doresc foarte mult să pot ajuta oamenii care au nevoie de scaune rulante.

Acum câțiva ani, am fost într-o tabără organizată de Motivation, alături de prietena mea Elena. Ea se află în scaun rulant de când s-a născut, iar noi ne-am apropiat imediat ce ne-am cunoscut, în primul an de liceu. De atunci, suntem de nedespărțit.

Am cunoscut mai mulți oameni în scaune rulante... oameni fantastici, cu o pasiune și iubire de viață uluitoare! Am reușit să mă pun în pielea lor cu ajutorul unor activități interesante pe care le-am facut în tabără. Pot spune că această experiență mi-a schimbat percepția asupra vieții. 

Alerg și îmi doresc să strâng 500 de lei pentru a putea ajuta oamenii care au nevoie de scaune rulante să aibă libertate de mișcare.

Atât donațiile, cât și mesajele voastre de încurajare mă vor ajuta sa împlinim acest vis!

Și...de ce nu!? Haideți și voi în #TeamMotivation și alergați alături de noi! Pentru că Împreuna putem schimba vieți!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!